رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد
سرخط خبرها

ال کلاسیکو در زمین خاکی «زهک» با وزیر ارتباطات

  • کد خبر: ۵۴۶۵۱
  • ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۵
  • ۱
ال کلاسیکو در زمین خاکی «زهک» با وزیر ارتباطات
فوتبال بازی کردن آذری جهرمی با بچه‌های سیستان وبلوچستان، واکنش‌های غالبا مثبتی را در پی داشت. وزیر فناوری و ارتباطات برای بحث احداث و اصلاح زیرساخت‌های ارتباطی و دسترسی آسان به اینترنت، به سیستان وبلوچستان سفر کرده است.
محبوبه عظیم زاده  | شهرآرانیوز؛ در اصل، اصلا اتفاق عجیب وغریبی رخ نداده است، یک عده دارند در یک زمین خاکی فوتبال بازی می‌کنند، با کلی هیجان از یک طرف به طرف دیگر می‌روند، می‌زنند سر توپ و گردوخاک به هوا بلند می‌کنند. جمعی که شاید یک یا چند نفر از آن ها، همان‌هایی باشند که سال‌های بعد برای خودشان یک پا فوتبالیست حرفه‌ای شده‌اند و نشینند جلو دوربینی و از این می‌گویند که: «از زمین خاکی‌های محله مون شروع کردیم، از زمین خاکی‌های زهک، توی سیستان وبلوچستان.» داستان وقتی عجیب و جذاب می‌شود که لابه لای این خاک وخل‌هایی که به آسمان می‌رود، چند تن از مسئولان را می‌بینی و در صدر آن‌ها یکی از وزیران کشور را که خودش را هم رنگ جماعتی می‌کند و می‌شود یکی از همان بچه‌های زمین خاکی روستای قلعه کَنگ شهرستان زهک و پابه پای آن‌ها دنبال توپ می‌دود. صحنه‌ای که کم دیده ایم.


در انتظار یک تحولی بزرگ در اینترنت سیستان وبلوچستان

داستان از این قرار است که وزیر جوان که حالا عده‌ای او را زیر همین پست صفحه اش وزیر مردمی هم خطاب کرده اند، حدود یک هفته است که برای بحث احداث و اصلاح زیرساخت‌های ارتباطی و دسترسی آسان به اینترنت، به سیستان وبلوچستان سفر کرده است.
 
سفری که پیش از این هم در صفحه اینستاگرام خود درباره آن اطلاع رسانی کرده بود، اینکه قرار است ۱۱۹۷ کیلومتر فیبر نوری برای تکمیل و تقویت شبکه زیرساخت ارتباطی در استان سیستان وبلوچستان احداث شود. محمدجواد آذری جهرمی به مردم نوید داده بود که: «منتظر تحولی بزرگ در اینترنت سیستان وبلوچستان باشید. محکم پای کار ایستادیم تا تبعیض در دسترسی به اینترنت را کم کنیم.» حالا، اما در ادامه همین سفر، او ویدئوی کوتاهی را در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرده است که نشان می‌دهد در یک زمین خاکی مشغول بازی با بچه‌های آن محله است.
 
وزیر جوان در روز هفتم سفر به سیستان وبلوچستان در صفحه اش نوشت: «در بازدید از روستای قلعه کَنگ شهرستان زهک، دیدم چندتا از بچه‌ها مشغول فوتبال هستند. دعوت کردند که با‌ها آن‌ها بازی کنیم. باید به شما بگویم که ۶ به صفر باختیم، ولی چیزی از ارزش‌های ما کم نشد.» و در انتهای آن هم هشتگ جوانی کنید را نوشت و از این گفت که: «واقعا بازی عالی بود، انصافا ده برابر ال کلاسیکو هیجان داشت.»


رؤیای مسئولان مردمی و دست یافتنی!

توصیه «جوانی کنید» وزیر جوان، پیش از این، وقتی هم زمان با روز دانشجو و برای تبریک به این قشر از آن استفاده کرده بود، حسابی با انتقاد‌هایی همراه بود. انتقاد‌هایی که گله‌ها و حرف وحدیث‌های زیادی را روانه صفحه اینستاگرام جهرمی کرد و تا چند روز در فضای مجازی جریان ساز شد. بیشتر نظر‌های دریافتی هم متعلق به جوان‌هایی بود که معتقد بودند با این حجم از دست انداز‌های اقتصادی و مالی که در مسیر زندگی پیش پایشان قرار دارد، دوره این حرف‌های شعارگونه گذشته است و چیزی به اسم جوانی و جوانی کردن برایشان معنای چندانی ندارد. اتفاقی که این مرتبه رخ نداد و واکنش‌های مردمی چیز دیگری می‌گفت.
 
عده زیادی حسابی این حرکت وزیر جوان را ستودند، کلی «دمت گرم» و «ایولا» روانه اش کردند و از این گفتند که‌ای کاش این قبیل حرکت‌ها را بیشتر از سوی دولت مردان و مسئولان ببینیم. کاربری نوشته بود: «کاش همه مسئولان مردمی و دست یافتنی بودن.» و دیگری گفته بود: «تفاوت یک مدیر جوان با یک مدیر هشتادساله با ده‌ها سمت همینه.» کاربر دیگری هم نوشته بود: «کاش مسئولان ما و همه اون آدمایی که توی کشورمون صاحب پست و مقامی هستن، با تماشای این ویدئو به خودشون یادآوری کنن تا فاصله‌ای که بین خودشون و مردم وجود داره رو کم و کمتر کنن. باور کنن.»


زمین خاکی هم زمین چمن می‌شود

واکنش‌ها از این بیشتر و متفاوت‌تر بود. خیلی‌ها بودند که این کار جهرمی را چیزی دانستند شبیه به یک شوآف و نمایش که فقط در ظاهر جنبه مردمی بودن دارد. کاربری نوشته بود: «آفرین. یک حرکت پوپولیستی جذاب.» و دیگری گفته بود: «این کارا فقط یه شوآفه.» نکته جالب، اما این بود که با وجود همین نگرش، بازهم عده‌ای این داستان فوتبال بازی کردن وزیر با بچه‌های اهل سیستان وبلوچستان را اتفاق جذابی دانستند.
 
کاربری نوشته بوده: «اگه این کارتون با نیت شوآف هم بود، بازم دوست داشتنی بوده.» در این میان عده‌ای هم بودند که همچنان این حرکات را مقدمه حضور وزیر ارتباطات برای حضور در انتخابات آینده ریاست جمهوری می‌دانستند، حتی با وجود اینکه خود جهرمی اعلام کرده بود قصد شرکت در این انتخابات را ندارد و علاوه بر این، طرح اصلاح شده قانون انتخابات ریاست جمهوری مجلس یازدهم، دیگر این امکان را به او نمی‌دهد.
 
با این حال کاربری نوشته بود: «باز نزدیک انتخابات شدیم، آره؟» حتی پای صداوسیما هم به میدان باز شد و فردی نوشت: «چند روز توی سیستان وبلوچستان هستی، اما صداوسیما خبری ازت نرفته که!» در این میان، شخصی هم خطاب به جهرمی نوشته بود: «وقتی زمین خاکی به زمین چمن تبدیل شد، عکس بذار. نپیچونی.» نکته‌ای که به گفته خود وزیر جوان در پست اینستاگرامش مربوط می‌شد و از این خبر داد که به زودی «زمین فوتبال هم چمن خواهد شد».
 

ویدئو|فوتبال بازی کردن آذری جهرمی در سیستان و بلوچستان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علیرضاشهرکی زاد
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۱
0
0
سلام آنان که خورده گرفتن خودافرادی کوچکندکه چنین بزرگواری رادیدندکه انسانیت برایش مهم بود نه پست ومقام وزیربودن
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->